Den Helder

Intern begeleider Marsha van basisschool De Trimaran tweede van Nederland!

Den Helder – Het was dinsdag 14 maart een spannende dag voor Marsha Tol – de Boer. Als Intern Begeleider (IB’er) werd zij een aantal weken geleden genomineerd als één van de drie beste Ib’ers van Nederland. Een nominatie die volgens kinderen, ouders en collega’s van basisschool De Trimaran in Den Helder geheel terecht is.

“Marsha is een betrokken en empathische IB’er die voor elke leerling en collega een fijne gesprekspartner is. Bij Marsha kun je je ei even kwijt, maar ook sparren over specifieke zorg. Marsha heeft een sterke band opgebouwd met de kinderen en collega’s waarmee zij werkt, waardoor kinderen en collega’s graag bij haar komen”, aldus één van haar collega’s.

De jury in Ede koos een andere IB’er als winnaar, maar voor De Trimaran blijft Marsha de nr. 1. Om dit te vieren kwamen alle kinderen, teamleden en ouders woensdag samen bij de tribune voor een groot applaus en knuffels voor juf Marsha. Uiteraard was er ook iets lekkers voor de kinderen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button