Ingezonden

Snel en eenvoudig een auto huren

Heb je op korte termijn een auto nodig, maar heb je er geen in bezit? Dan is het eigenlijk net zo makkelijk om een auto te huren. Je kunt bij Autohopper namelijk in drie simpele stappen een auto huren voor bijvoorbeeld een weekendje weg, een bruiloft of bij een verhuizing. Maar een auto zakelijk huren kan uiteraard ook als je bijvoorbeeld een koelwagen voor een catering-klusje nodig hebt. Ben jij nu ook benieuwd geworden hoe je snel en eenvoudig een auto kunt regelen bij dit soort situaties? Lees dan gauw verder, want hieronder leggen we je het allemaal uit!

1. Plaats en auto uitzoeken

Stel dus dat je bijvoorbeeld in Utrecht woont. Bij Autohopper type je dan in de zoekbalk “Autoverhuur Utrecht” in. Vervolgens krijg je alle beschikbare auto’s in Utrecht te zien. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een compacte personenauto, SUV of een personenbusje. Zie je geen auto er tussen staan die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Autohopper. Zij kunnen dan kijken of er ergens anders een auto geregeld kan worden die wel op jouw wensen aansluit.

2. Extra opties en huurdata uitkiezen

Als tweede stap kies je extra opties uit en kun je de huurdata aangeven. Als je bijvoorbeeld niet bekend bent in de omgeving, dan kun je een navigatiesysteem toevoegen. En ben je niet de enige chauffeur, dan kun je een extra bestuurder erbij voegen. Verder is een Schadeverzekering voor Inzittenden als extra optie ook mogelijk. Bij deze verzekering wordt letselschade en schade aan bagage of kleding van bestuurder en passagiers vergoedt. Dit is met name van belang voor de bestuurder van de auto, aangezien de passagiers kunnen terugvallen op de WA-verzekering van de schuldige bestuurder (ofwel tegenpartij), maar de bestuurder dus niet. Als de bestuurder zelf schade veroorzaakt, dan kun je nergens terecht tenzij je dus deze Inzittendenverzekering hebt.

De auto kun je huren per dag, week(end) of maand. Een huurdag loopt bij Autohopper van 8 uur ’s morgens tot de volgende dag 8 uur.

3. Gegevens invoeren en offerte aanvragen

Als laatste stap voer je je gegevens in en vraag je een offerte aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Ga je akkoord met de offerte, dan kun je het gratis annuleren tot 24 uur uur van tevoren.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button