Sport

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging Winkel met 5.000 euro

Advertentie:

Winkel – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Winkel. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Vv Winkel gaat het geld gebruiken voor een project ter ondersteuning van leden die het financieel lastiger hebben.

Jan Wissink, penningmeester vv Winkel: “Fantastisch, het voelt alsof we kampioen zijn geworden! Dit bedrag betekent heel veel voor onze voetbalclub. We hebben een project binnen de voetbalvereniging dat we iets extra’s willen doen voor leden die het financieel moeilijk hebben, zoals een vergoeding voor voetbalschoenen of sportkleding. Dat kunnen we nu realiseren.”

Clubs van de Week
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button