Sport

DWOW weer volop in de race

Advertentie:

Wervershoof – De zaalvrouwen van DWOW hebben vrijdagavond uitstekende zaken gedaan door Middelburg met 0-1 te verslaan. Door deze winst doet het team van trainer Gert Jan Schipper weer helemaal mee in de B-poule van de eredivisie.

Het was een lange reis naar Zeeland. De ploeg liet direct zien in goede vorm te zijn. De enige treffer van de wedstrijd werd gemaakt door Noa Hulzebos, die zeer belangrijk voor het team is. De thuisploeg probeerde na de achterstand wel terug te komen, maar DWOW gaf weinig ruimte weg. Na het laatste fluitsignaal was het tijd voor een klein feestje. Schipper: ‘’We doen weer helemaal mee’’.

De koplopers Drs Vijfje en Den Haag hebben allebei twee punten verspeeld door gelijk te spelen tegen respectievelijk Hovo en Zeemacht. ’’Met nog drie wedstrijden te gaan staan we vier punten achter en daar komt ook nog bij dat Drs Vijfje volgende week tegen Den Haag speelt. Het wordt nog heel spannend.’’

Twee weken vrij
DWOW is nu twee weken vrij en vrijdag 5 april speelt de topper tegen Zeemacht. Schipper gaat eerst nog even genieten van een welverdiende vakantie in Malaga.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button