Hollands KroonPolitiek

Digitale vergaderkalender Hollands Kroon

Advertentie:

Anna Paulowna – De gemeenteraad van Hollands Kroon vergadert digitaal zolang de maatregelen van het kabinet rondom de coronacrisis van kracht zijn. Net als bij de fysieke vergaderingen vinden de raadsleden het belangrijk dat inwoners op de hoogte zijn wanneer vergaderd wordt.

De vergaderingen zijn openbaar en kunnen digitaal worden bijgewoond door geïnteresseerden en belanghebbenden via de link in de vergaderkalender.

De eerstvolgende raadsvergadering wordt gehouden op donderdag 16 april van 20.00 tot 23.00 uur en betreft een inhaalvergadering van 26 maart. Een inspreekuur en beeldvormende vergadering over biodiversiteit staat gepland voor dinsdag 21 april tussen 20.00 en 23.00 uur. Tot slot staat voor donderdag 23 april tussen 20.00 en 23.00 uur weer een raadsvergadering op de agenda.

Meer informatie over de onderwerpen van de digitale vergaderingen, het inspreekuur en de vergaderkalender is te vinden op www.hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button