SchagenZakelijk

Garagebox als werkruimte in Schagen

Schagen – Industrieterrein De Lus in Schagen krijgt er binnenkort 56 garageboxen bij. Die garageboxen zijn geschikt als garage, opslagruimte en werkplek. Iedere garagebox heeft zijn eigen adres en de boxen zijn te huur vanaf €89,00 per maand.

Het garageboxconcept is een goed beveiligd complex met een flink aantal betaalbare boxen en het is redelijk nieuw. Er zijn inmiddels enkele van dit soort complexen in Nederland. Deze garageboxcomplex is de eerste in de provincie Noord-Holland.

“Toen we het concept onder ogen kregen, waren we gelijk enthousiast. Op industrieterrein De Lus in Schagen vonden we de perfecte locatie voor onze PNO Garageboxen: centraal gelegen en goed bereikbaar. Over een paar weken beginnen we met de bouw en over een half jaar wordt het complex opgeleverd.”, aldus ondernemer Dennis Bruin van familie vastgoedbedrijf PNO Vastgoed.

Fijne oplossing
De PNO Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes, geschikt voor opslag of werk. Denk aan ZZP-ers die hun gereedschap en materiaal willen opslaan, een handig iemand die klusruimte zoekt, iemand met een webshop die z’n spullen niet meer kwijt kan, een bloemist die een koelcel kan gebruiken, een autoliefhebber die aan zijn oldtimer wil sleutelen of een vertegenwoordiger die opslagruimte nodig heeft.
Bruin: “Voor kleine en startende ondernemers is het een fijne oplossing. Als je behoefte hebt aan extra ruimte, maar nog niet de financiële middelen hebt, is een PNO Garagebox ideaal. De boxen zijn al te huur vanaf 89 euro per maand. Voor dat bedrag krijg je meer dan alleen een kale ruimte; elke bedrijfsunit heeft namelijk een eigen huisnummer. Ondernemende huurders beschikken dus meteen over een zakelijk postadres.”

De individuele bedrijfsunits zijn betonnen prefab boxen. Daarvan zijn er verschillende typen. Type 2 is zes meter lang, drie meter breed en 2.5 meter hoog. Type drie is zeven meter lang, drie meter breed en drie meter hoog. De units zijn voorzien van elektra-aansluitingen, camerabeveiliging en een roldeur. De boxen zijn optioneel uit te breiden met vloercoating, extra stroomgroep, krachtstroom, loopdeur, laadmogelijkheid voor een elektrisch voertuig en klimaatbeheersing.

24/7 Toegankelijk
Het complex op De Lus in Schagen zal worden afgesloten met een elektrisch te bedienen hekwerk. Het complex is voor huurders 24/7 toegankelijk en wordt middels camerabewaking continu in de gaten gehouden. Een parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse beheer. Er zijn ook sanitaire voorzieningen aanwezig.

Bruin merkt nu al dat er veel animo voor de nieuwe garageboxen is: “Geïnteresseerden verwijzen we graag door naar onze website pnogaragebox.nl. Het is nu al mogelijk om een box te reserveren.”

Meer informatie hierover is te vinden via www.pnogaragebox.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button