Hollands Kroon

274 ideeën voor toekomst ’t Veld en Zijdewind

Advertentie:

Hollands Kroon – De inwoners van ’t Veld en Zijdewind hebben de afgelopen twee weken massaal ideeën en wensen voor hun dorpen ingeleverd. Er zijn namelijk door 104 verschillende inwoners, 274 ideeën ingestuurd.

159 ideeën gingen over ’t Veld, 38 over Zijdewind en 77 over beide dorpen. De meeste ideeën gingen over het verkeer en groen, zoals parkeren, onveilige verkeerssituaties, parken en bomen. Er zijn 117 ideeën ingeleverd via de brievenbus in de Superrr, 92 via e-mail en 65 via het platform op denkmee.hollandskroon.nl. De gemeente Hollands Kroon bedankt de deelnemers voor het insturen.

De komende periode gaat de gemeente alle ideeën beoordelen en bundelen. Hierin kijken ze welke ideeën/wensen snel te realiseren zijn. Ook geven ze aan welke in de toekomst uitgevoerd worden, of niet haalbaar zijn. De zogenoemde wensenkaart wordt gedeeld op het platform denkmee.hollandskroon.nl, de website en met de bij de gemeente bekende e-mailadressen van mensen die een idee hebben ingestuurd.

Project Rijdersstraat, Zwarteweg en Kerkplein en ’t Veld-Noord
Op dit moment is de gemeente bezig met het project voor de vernieuwing van de Rijdersstraat, Zwarteweg en het Kerkplein. Bekijk dit ook op hun platform en denk mee. Daarnaast zijn ze druk bezig met de uitwerking van de woningbouwlocatie ’t Veld Noord fase 2 en 3. Over deze projecten zijn 87 ideeën ontvangen. Deze nemen ze mee in de uitwerking van desbetreffende projecten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button