Den HelderPolitiek

Doe kandidaat-Kamerlid Harmen Krul op de post

Advertentie:

Den Helder – Echte post is cool. Dat weet kandidaat-Kamerlid Harmen Krul (26) als geen ander. Daarom heeft hij de actie “Post van Harmen” opgericht. Daarbij roept hij mensen op een door hem geschreven ansichtkaart te versturen naar kiezers die volgens hen wel op hem willen stemmen. Met de actie wint iemand een bezoek aan de Tweede Kamer, als de nummer 21 van het CDA een zetel bemachtigt.

Hoewel de campagne van jongerenkandidaat Krul zich voornamelijk online afspeelt, wilde hij ook op een andere manier nog wat doen: “Campagnevoeren is een van de leukste dingen om te doen, vooral als je in contact kunt komen met veel andere mensen. De coronamaatregelen maken dit jammer genoeg heel erg lastig. Op deze manier hoop ik toch op een ludieke manier zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken.”

Hoe gaat de actie in z’n werk?
1: Mensen bestellen 5 ansichtkaarten via mail of sociale media.
2: Diegene ontvangt de kaarten via de post en schrijft het adres van een bekende op.
3: Zij maken een foto of filmpje van het brievenbusmoment.
4: Mensen delen het bericht op sociale media en taggen Harmen in het bericht.
5: Na de verkiezingen neemt CDA contact met de winnaar op als zij mee kunnen met Harmen.

Aanvragen van ansichtkaarten kan via harmen.krul@cda.nl of via Facebook en Instagram.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Op een enkele uitzondering na zijn kamerleden incompetent, onvoldoende geschoold, ontoereikend ontwikkeld. Wie wil er bij zo’n zooi behoren ?

Wellicht ook interessant

Back to top button