Cultuur/NatuurDen Helder

Opening expositie “Goed, Beter, Best” in Kunsthal 45

Den Helder – Na een geslaagde en goed bezochte eerste expositie in het nieuwe pand van Kunsthal 45 staat de opening van een volgende expositie op het programma: “Goed, Beter, Best”. “Small, Medium, Large” had een groot publiek. De duizendste bezoeker kwam samen met nummer 999 uit Hyderabad. Jong en oud, van dichtbij of veraf, zonder uitzondering was men enthousiast, aldus de organisatie.

Vanaf dat moment wordt er weer gewerkt aan het opbouwen en organiseren van de volgende expositie. Met een ander karakter, maar niet minder de moeite waard, volgens betrokkenen. Kunsthal 45 is blij bezoekers te kunnen uitnodigen voor de opening van “Goed, Beter, Best”; het eindexamenwerk van leerlingen van Scholen aan Zee.

Op donderdag 20 april, openen om 17.00 uur Pieter Kos, wethouder onderwijs, en Hans van Beekum de tentoonstelling. Deze laatste is niet alleen voorzitter van de College van Bestuur, maar zal ook samen met zijn band de muzikale omlijsting in jazzy stijl verzorgen.

De leerlingen maakten niet alleen de kunstwerken, de hele organisatie, tot en met het ontwerp van de flyer, de inrichting, de catering en de PR zijn van hun hand. Het werk van deze jongeren vormt een mooie, nieuwe voedingsbodem voor de beeldende kunst in onze gemeente.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button