Sport

DWOW biedt tijdelijk onderdak aan andere sportverenigingen uit Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Voetbalclub DWOW biedt de komende periode niet alleen onderdak aan de eigen teams, maar ook aan twee andere sportverenigingen in Wieringerwerf. De lokale atletiek- en korfbalvereniging mogen de komende tijd gebruik maken van Sportpark de Wilskracht.

De Wilskracht is een gastvrije plek waar verschillende sportdisciplines samenkomen. Het bestuur van DWOW is er trots op dat het complex tijdelijk ook beschikbaar is gesteld aan andere sporters. Momenteel kunnen de leden van de Atletiekvereniging Wieringermeer en korfbalvereniging Vido niet op het atletiekveld trainen, maar gelukkig kunnen zij uitwijken naar de voetbalvelden van DWOW.

Aan het korfbal/atletiekveld worden momenteel werkzaamheden verricht ten behoeve van het nieuwe Campusterrein. Op 1 april is begonnen met de aanleg van een nieuwe kunststof atletiekbaan. De werkzaamheden zullen naar verwachting twaalf weken in beslag nemen, waarna de korfbal- en atletiekvereniging weer terug kunnen naar hun eigen sportcomplex.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button