Kop van Noord-Holland

Lokale doelen maken kans op 1000 euro

Advertentie:

Den Helder / Wieringerwerf – Univé geeft namens het Univé Ledenfonds waardecheques van € 1000,- weg aan lokale goede doelen. Als onderdeel van de actie kunnen inwoners van de regio Wieringerwerf en Den Helder tot 1 mei hun stem uitbrengen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie naar keuze. Uiteindelijk vallen in beide plaatsen twee goede doelen in de prijzen.

“De goede doelen actie sluit naadloos aan op de waarden van de organisatie”, zegt Annelies Goos, Raad van Bestuur van Univé Noord-Holland. “Als coöperatie doen we graag op allerlei manieren iets terug voor onze leden en de maatschappij. Positief bijdragen is belangrijk voor ons. Zo worden er vanuit het Univé Ledenfonds diverse lokale initiatieven financieel ondersteund, worden lokale sportevenementen gesponsord zoals de Meertour en De Halve van Den Helder en wordt geïnvesteerd in relevante thema’s als het gratis beschikbaar stellen van zonnebrandcrème. Met de goede doelen actie maken we het nog concreter door lokale, maatschappelijke clubs en verenigingen te ondersteunen met een financiële donatie.”

Stemmen
Stemmen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie, kan via de website www.unive-goeddoel.nl of via de stemflyer in de Univé-winkel in Wieringerwerf aan het Omtaplein 1 of in Den Helder aan de Middenweg 163.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button