Hollands Kroon

Marketingbureau BRUTAEL. treedt toe tot de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – BRUTAEL. heeft zich aangesloten bij de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Hiermee steunt het online marketingbureau het werk van de Uitdaging voor een mooie maatschappelijke leefomgeving in Hollands Kroon.

Mede hierdoor kan de Hollands Kroonse Uitdaging doorgaan met het helpen realiseren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen. De Hollands Kroonse Uitdaging is een onafhankelijke stichting die voor haar bestaan afhankelijk is van financiële steun van betrokken partners.

BRUTAEL. is een team van online marketing specialisten, opgericht door Jeroen van Kesteren. BRUTAEL. werkt met mensen met kennis van zaken die geen blad voor de mond nemen en zeggen waar het op staat. Met als doel om mensen hun bedrijf verder te helpen in online marketing. Geen stoffige taal, maar heldere uitleg hoe tot het beste resultaat te komen. Het team is uitgesproken, heeft veel kennis, en deelt deze kennis onbeperkt.

Bijdrage
Jeroen kwam de Hollands Kroonse Uitdaging, hoe kan het ook anders, online tegen en vroeg informatie aan over de werkwijze. Dit sprak hem aan en hij besloot toe te treden tot de Club van 100. Het idee van het met gesloten beurs helpen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties staat hem aan. Op de vraag hoe BRUTAEL. zelf dit gegeven in de praktijk kan brengen gaf hij aan dat hij een scan kan maken van de website van bijvoorbeeld een vereniging en tips kan geven hoe deze pagina beter te maken.

BRUTAEL. is gevestigd in Tuitjenhorn, maar de vestigingsplaats is in het geval van een online marketeer niet echt van belang. Jeroen woont in Anna Paulowna en is opgegroeid in Schagen. Je kunt hem dus een Noordkopper noemen. Meer informatie over BRUTAEL. is te vinden op de website: brutael.nl.

Club van 100
Als lid van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging dragen aangesloten bedrijven bij aan de maatschappelijke leefomgeving van Hollands Kroon. Met deze ondersteuning kan de Uitdaging blijven helpen met het realiseren van hulpvragen van verenigingen en stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon. De Hollands Kroonse Uitdaging brengt deze vragen samen met aanbod van bedrijven en organisaties. Hulp via materiaal, kennis of menskracht. Het liefst met gesloten beurs. Matchen noemen zij dat. Meer informatie is op de website van de Uitdaging te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button