Uitgaan

MBSOV toneel klaar voor De Zeven Zusters in Zaligheid

Advertentie:

Den Helder – D tonelisten van de MBSOV (Marine Bedrijf Sport en Ontspanning Vereniging) zijn druk met de voorbereiding van de jaarlijkse voorstellingen in het gebouw de Dukdalf op Willemsoord. Zoals veel verenigingen is er altijd een grote behoefte aan mannen. Dit jaar is er dan ook gekozen voor een stuk met veel vrouwen.

De komedie die dit jaar wordt opgevoerd is een stuk in twee bedrijven en geschreven door Johan Dobbelaar. “De Zeven Zusters in Zaligheid” vertelt de hilarische belevenissen van een groep nonnen in een klooster. Ze houden wat meer van het goede leven dan van ze verwacht mag worden. Met de komst van de nieuwe strenge Vlaamse Moeder Overste gaat er een nieuwe wind waaien. Wanneer er dan nog een paar nieuwelingen arriveren wordt het leven er niet makkelijker op.

Voor de aankleding is door de club hard gewerkt om de rollen in prachtige gewaden te steken en het decor de juiste sfeer mee te geven. Ook nu is de regie weer in handen van Astrid Baijs, die dit jaar met twee debutanten en negen vaste spelers een prima en vooral komische toneelvoorstelling weet te presenteren. In aanloop naar de uitvoeringen in de Dukdalf worden diverse verzorgingshuizen in de Noordkop bezocht voor de try-outs. De reacties in die huizen beloven een lekker avondje toneel, waarbij heerlijk gelachen kan worden.

De uitvoeringen zijn vrijdag 19 april om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur) en zaterdag 20 april om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur) in De Dukdalf op Willemsoord. Kaarten zijn op de speelavonden aan de zaal verkrijgbaar of vooraf via telefoon 06-12826321 of 06-50245873.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button