Sport

HCSC moet nog een keer winnen

Bus vol supporters mee naar laatste uitwedstrijd

Advertentie:

Den Helder – HCSC moet het voor de nacompetitie opnemen tegen DZS uit Wijdewormer. Bij winst is het team van trainer Kakisina ook volgend jaar derdeklasser. Het duel wordt zaterdag 17 juni op het complex van Kolping Boys gespeeld: sportpark De Nollen in Alkmaar. Het duel dat onder leiding staat van arbiter N. Bos begint om 14.30 uur.

HCSC moest afgelopen weekend De Volewijckers in eigen huis ontvangen. Het team van Kakisina heeft, anders dan vooraf was verwacht, uiteindelijk geen enkele moeite gehad met de Mokummmers. De oud-landskampioen (1944) werd met 6-1 afgedroogd. Met iets meer scherpte waren het dubbele cijfers mogelijk geweest. HCSC, dat na een moeizame periode helemaal terug is, moet het nu opnemen tegen vierdeklasser DZS uit Neck. Opvallend is dat beide teams in de nacompetitie makkelijk scoren.

Neutraal
Dit duel moet van de KNVB op neutraal terrein gespeeld worden. DZS heeft in de vijf voorgaande duels in de nacompetitie overtuigende overwinningen behaald en is vooral fysiek sterk. Het bestuur van HCSC gaat ervan uit dat er veel fans aanwezig zijn voor de broodnodige extra steun. Supporters kunnen mee in de bus tegen betaling van 5 euro. Vertrek om 12:30 uur bij HCSC. Opgeven bij Harry Mulder, 06-51847761.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button