Uitgaan

Kamerorkest verzorgt kerstconcert

Advertentie:

Het Helders Kamer Orkest verzorgt zondag 15 december om 14.30 uur, in de Ontmoetingskerk aan het Loopuytpark in Julianadorp, een kerstconcert met medewerking van sopraan Sylvia Leentvaar. Het strijkorkest speelt sfeervolle muziek, van onder andere Respighi, Elgar en het bekende kerstconcert van Arcangelo Corelli.

Met zangeres Leentvaar gaat het orkest alvast naar de sfeer van de kerstdagen, met nummers als “O Holy Night” en “Ave Maria”. Het publiek krijgt ook gelegenheid mee te zingen. Dit alles onder leiding van dirigent Chris Jobse.

De toegang is 10 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te verkrijgen aan de deur, of bij leden van het orkest.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button