Uitgaan

Julianapop 2022 is helemaal uitverkocht!

Adverentie

Julianadorp – Het festival Julianapop is uitverkocht, zo meldt de organisatie. Afgelopen donderdag, 12 mei, ging het allerlaatste kaartje voor de 29e editie over de toonbank. De online tickets waren zondag 8 mei reeds uitverkocht. De kaarten zijn in een razend tempo de deur uitgevlogen en de organisatie meldt dan ook met trots dat Julianapop 2022 helemaal is uitverkocht.

Dit betekent dat er op de dag zelf ook géén kaarten meer verkrijgbaar zijn aan de kassa. Alleen kinderkaarten zijn op de dag zelf nog te krijgen. Deze kaarten zijn voor kinderen tot en met 12 jaar en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De kinderkaarten kosten €7,50 en zijn alleen verkrijgbaar op 18 juni.

Het is goed te merken dat er weer behoefte is aan een festival, Julianapop was nog niet eerder zoveel weken voor het evenement uitverkocht. Natuurlijk heeft de line-up, met veel bekende namen, hieraan ook bijgedragen. Reden dus voor de organisatie om even gezamenlijk te proosten op deze, nu al succesvolle, editie van het festival.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button