112

Teveel lachgas en picknicken op de vluchtstrook

Advertentie:

Wieringerwerf – De politie kreeg een melding dat langs de A7 twee mannen pech bleken te hebben en even later leek het alsof een Amerikaans gezin aan het picknicken was op de vluchtstrook. Van de twee mannen werd gemeld dat zij dronken leken en ballonnen met vermoedelijk lachgas aan hun mond hadden.

Ondertussen waren de mannen al weggereden, maar de politie wist ze later toch staande te houden. In de auto bevonden zich lachgasflessen, veel ballonnen en injectiespuiten. Het bleek dat de bestuurder zichzelf geregeld vitamine B12 moest injecteren om door het gebruik van het lachgas geen spieruitval te krijgen.

Langs de A7 waren deze dag veel pechgevallen en één daarvan betrof een Amerikaans gezin waarvan het leek dat zij op de vluchtstrook aan het picknicken waren. Uiteraard is dit gevaarlijk en niet toegestaan. De werkelijke reden was dat het kind de huurauto volledig had ondergekotst en dat er het één en ander moest worden gereinigd.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button