Den Helder

Hans van Beekum benoemd tot voorzitter College van Bestuur van Scholen aan Zee

Advertentie:

Den Helder – De Raad van Toezicht van Scholen aan Zee heeft Hans van Beekum per 1 juni 2023 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Na het vertrek van de vorige bestuurder was Van Beekum al interim-bestuurder. Scholen aan Zee vindt dat hij zich op uitstekende wijze heeft ingezet om de continuïteit van bestuur te waarborgen.

“De Raad van Toezicht heeft een zorgvuldige procedure doorlopen, die heeft bevestigd dat Scholen aan Zee bij Hans in goede handen is”, zo valt te lezen in het persbericht. “Hij is een echte onderwijsman en heeft jarenlange ervaring als docent, schoolleider en algemeen directeur. Zijn onderwijskundige ervaring is van groot belang bij het verder realiseren van de onderwijskundige ambities van de school. De afgelopen periode heeft hij laten zien dat hij van aanpakken weet en gedreven is om de samenwerking met gemeente, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties tot een succes te maken.”

Wiltrude Turnhout, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Het verheugt de Raad van Toezicht dat we met Hans van Beekum zo’n gekwalificeerde bestuurder, van binnen uit de school, hebben kunnen benoemen. Een bestuurder met groot draagvlak zowel in de organisatie als in de stad.”

Dankbaar
Zelf laat Hans weten dat hij dankbaar is voor het vertrouwen dat in hem gesteld wordt. “Samen met het team van Scholen aan Zee zullen we verder bouwen aan een organisatie waarin leerlingen, ouders en medewerkers zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen, waar hun talenten worden erkend en waar leerlingen zich kunnen ontplooien tot zelfverzekerde en betrokken burgers van de samenleving.”

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button