Hollands Kroon

Inloopbijeenkomst dorpsvisie Anna Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – Voor alle dorpen in de gemeente Hollands Kroon wordt een dorpsvisie opgesteld. Een dorpsvisie is een rode draad voor de leefbaarheid in het dorp. Deze wordt ook opgesteld voor Anna Paulowna. De inwoners worden uitgenodigd voor een inloopavond over deze dorpsvisie. Het is samengevat in de gebiedsinventarisatie. Deze avond staat gepland op woensdag 31 mei van 19:00 tot 21:00 uur in het Wapen van Holland aan de Stationsweg 2.

Er is onderzoek gedaan naar wat er leeft en speelt in Anna Paulowna. Deze is afgerond en wordt op deze avond besproken. Aanwezigen kunnen reageren op de eerste inventarisatie voor de dorpsvisie van Anna Paulowna. De inventarisatie is te lezen op de website.

Tijdens deze inloopavond wil de gemeente de aanwezigen breder informeren over verschillende ontwikkelingen in Anna Paulowna. Een aantal onderwerpen komen aan bod zoals: woningbouw, ontwikkeling Lidl en een vraagstuk over fietsen in Anna Paulowna.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button