Hollands Kroon

Kerkwegbrug in Anna Paulowna drie dagen dicht

Advertentie:

Anna Paulowna – De Kerkwegbrug in Anna Paulowna gaat nog drie dagen dicht vanwege enkele werkzaamheden. De werkzaamheden zijn van maandagochtend 29 juni 6.00 uur tot en met woensdagavond 1 juli 20.00 uur.

Het laatste deel van de Kerkweg en een deel van de rotonde wordt afgesloten voor al het verkeer, dus ook voor fietsers. De bedrijven aan de Kerkweg blijven wel bereikbaar, Landgoed Hoenderdaell ook. De rotonde die aansluit op de Molenvaart is ook voor een deel afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

De overdracht van het gebied rondom de Kerkwegbrug in Anna Paulowna naar de provincie Noord-Holland heeft plaatsgevonden. Hierbij zijn nog enkele herstel- en aanpassingswerkzaamheden vastgesteld, die moeten worden verricht. Daarom gaat de brug drie dagen dicht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button