Den Helder

Julianadorper Ashley Kloos uitgenodigd door Nederlandse Fluit Academie

Julianadorp – Ashley Kloos mocht in 2019 de “Jong talentprijs” van de Stichting Kristalhelder in ontvangst nemen waar ook een mooie geldprijs aan verbonden was om haar muzikale talent verder te ontwikkelen.

Ondanks de moeilijke Coronatijd zonder repetities en muzikale uitdagingen is zij doorgegaan met als mooi resultaat dat zij een uitnodiging heeft gekregen om deel te nemen aan de Zomeracademie van de Nederlandse Fluit Academie. Deze wordt van 19 t/m 24 juli gehouden in Akoesticum, het nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater in Ede.

De Zomeracademie is bedoelt voor maximaal 18 jeugdige fluittalenten in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Onder leiding van fluitdocenten Emily Beynon (eerste fluitiste van het Koninklijk Concertgebouw Orkest), Wieke Karsten en Jeroen Bron levert dat een intensieve fluitweek met lessen, masterclasses, workshops en samenspel op. De week wordt afgesloten met een slotconcert die in ieder geval via een live stream te volgen is en afhankelijk van de Corona maatregelen mogelijk ook voor publiek toegankelijk.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl
Back to top button