Hollands KroonVideo

Mobiele koffiekar op Mobipunten in Hollands Kroon (video)

Advertentie:

Middenmeer – Een mobiele koffiebar moet de mobipunten in Hollands Kroon vanaf nu van een extra impuls voorzien. De Mobikar is de uitkomst van een enquête onder bewoners. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie, iets lekkers en een selectie streekproducten.

Wethouder Theo Meskers nam de mobikar in gebruik door het eerste kopje koffie in ontvangst te nemen. Het college ziet in de mobipunten een belangrijke plek om een aantal weggevallen buurtfuncties over te nemen. Bij de punten zijn verschillende voorzieningen, zoals deelauto’s en -fietsen, laadpalen, openbare toiletten en nu dus ook de rijdende koffiebar.

Ondernemer Tirso Dieleman rijdt vanaf vandaag door de gemeente. Op verschillende plaatsen brengt hij de streekproducten en natuurlijk zijn koffie aan de man. Het initiatief begint als een experiment dat tot oktober duurt. Mocht het een succes blijven dan blijft de kar rijden.

De Mobikar staat op de volgende locaties:
– Anna Paulowna – Maandag en Donderdag – 7:00 – 10:00
– ’t Veld (Rijdersstraat) – Maandag en Donderdag – 11:00 – 14:00
– Busstation Den Oever – Dinsdag en Vrijdag – 7:00 – 10:00
– Middenmeer (t.o. Ontmoetingskerk) – Dinsdag en Vrijdag – 11:00 – 14:00

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button