Den HelderUitgaan

Theater De Kampanje kondigt nieuw theaterseizoen aan

Advertentie:

Den Helder – Theater de Kampanje hoopt vanaf het nieuwe theaterseizoen weer normaal open te kunnen. Vanaf vrijdag 18 juni zet zij dan ook het programma voor 2021/2022 online.

Onder andere Herman van Veen, Tineke Schouten, Fred van Leer, Nienke Plas, Racoon, André Hazes Jr, Nielson, Ronnie Flex, William Rutten, Het Zwanenmeer, Francis van Broekhuizen, Woezel & Pip, Nick & Simon, Dolfje Weerwolfje en nog veel meer staan op de planning. Via de website van de Kampanje zijn alle voorstellingen vanaf 18 juni te vinden.

Interesse
Het theater wacht nog even met de verkoop. Programmeur Kim Smit: “Na al dat gedoe van voorstellingen verplaatsen en annuleren, wachten we nog even op meer zekerheid. Laat onze bezoekers eerst maar lekker op vakantie gaan en genieten van onze zomerprogrammering. Daarna kunnen ze kaarten kopen voor het volgende theaterseizoen. Je kunt nu wel vanaf 18 juni je interesse aangeven voor voorstellingen. Voor sommige voorstellingen bieden wij dan aan je interesse om te zetten in kaartverkoop.”

Op zaterdag 28 augustus om 10.00 uur start de verkoop voor Gouden Vrienden, op zondag 29 augustus voor alle andere bezoekers.

Vanaf vrijdag 18 juni gaan er twee nieuwe voorstellingen wel al in de verkoop: De Dolly Dots op woensdag 2 februari 2022 en Roel van Velzen op vrijdag 22 april 2022. Daarnaast zijn de verplaatste voorstellingen uit de vorige twee seizoenen reeds in de verkoop en de voorstellingen die tot en met 30 september te zien zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button