Hollands Kroon

Welke vrijwilliger verdient een zweefvlucht?

Hollands Kroon – De leden van Zweegvliegcentrum Noordkop maakten in 2020 via de Hollands Kroonse Uitdaging enkele mooie matches. Zo kregen zij van Rabobank Kop van Noord-Holland een mooi gebruikt koffiezetapparaat en van ICT een gerenoveerde laptop. Omdat zij hiervoor graag iets terug willen doen, bieden zij als tegenprestatie twee keer gratis meevliegen aan. Helaas kon dit in 2020 niet doorgaan. In 2021 zijn er in de periode augustus tot september wel weer mogelijkheden.

Deze vluchten zijn bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Iemand die het verdient kan opgegeven worden als diegene het ook leuk vindt. De genomineerde mag niet langer zijn dan twee meter en moet onder de honderd kilogram zijn. Nomineren kan tot 1 juli.

De mensen van Zweefvliegcentrum Noordkop beslissen in samenspraak met de Hollands Kroonse Uitdaging wie de uitverkorenen zijn. Daarna wordt er met degenen die de nominaties hebben gedaan contact opgenomen voor een afspraak.

De nominaties kunnen ingestuurd worden via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Meer informatie over Zweegvliegcentrum Noordkop is te vinden op zweef.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button