Hollands Kroon

Welke vrijwilliger verdient een zweefvlucht?

Hollands Kroon – De leden van Zweegvliegcentrum Noordkop maakten in 2020 via de Hollands Kroonse Uitdaging enkele mooie matches. Zo kregen zij van Rabobank Kop van Noord-Holland een mooi gebruikt koffiezetapparaat en van ICT een gerenoveerde laptop. Omdat zij hiervoor graag iets terug willen doen, bieden zij als tegenprestatie twee keer gratis meevliegen aan. Helaas kon dit in 2020 niet doorgaan. In 2021 zijn er in de periode augustus tot september wel weer mogelijkheden.

Deze vluchten zijn bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Iemand die het verdient kan opgegeven worden als diegene het ook leuk vindt. De genomineerde mag niet langer zijn dan twee meter en moet onder de honderd kilogram zijn. Nomineren kan tot 1 juli.

De mensen van Zweefvliegcentrum Noordkop beslissen in samenspraak met de Hollands Kroonse Uitdaging wie de uitverkorenen zijn. Daarna wordt er met degenen die de nominaties hebben gedaan contact opgenomen voor een afspraak.

De nominaties kunnen ingestuurd worden via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Meer informatie over Zweegvliegcentrum Noordkop is te vinden op zweef.nl.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button