Schagen

Johan Scheffer exposeert in het Mantelzorgcentrum

Adverentie

Schagen – Het Mantelzorgcentrum organiseert woensdag 29 juni een bijzondere ontmoeting voor mantelzorgers; een ontmoeting met een vleugje kunst. Schilder Johan Scheffer exposeert zijn schilderijen, veelal met het onderwerp Schagen, in het kantoor van het Mantelzorgcentrum aan de Witte Paal in Schagen. Scheffer vertelt woensdag in het kort over zijn schilderijen terwijl mantelzorgers elkaar laagdrempelig ontmoeten.

De bijeenkomst start op woensdag 29 juni om 10.00 uur. Locatie is het kantoor van het Mantelzorgcentrum aan de Witte Paal 347 in Schagen. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 745059

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button