Den HelderOverige

Ledenvergadering Belangenvereniging Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – Belangenvereniging Julianadorp (BVJ) houdt donderdag 23 juni de jaarlijkse algemene Ledenvergadering in MFC ’t Dorpshuis. Bezoekers kunnen vanaf 19.00 uur binnenlopen en om 19.30 uur begint de bijeenkomst. Naast verantwoording door het bestuur over de ondernomen activiteiten in de afgelopen periode en over het financieel beleid komen ook de samenstelling van het bestuur en het activiteitenplan 2022/2023 aan de orde. Ook wordt een voorstel tot statutenwijziging aan de leden voorgelegd.

Op debvj.nl is het BVJ-jaarverslag over 2021-2022 te lezen. Naar verwachting is dit deel van de bijeenkomst om ongeveer 20.30 uur afgelopen. Na een korte pauze volgt het onderwerp: “de energietransitie en de gevolgen voor inwoners van Julianadorp” aan de orde. De heer B. Looije, strategisch adviseur van de gemeente Den Helder, zal dit onderwerp inleiden.

Vragen die aan de orde komen zijn onder andere welke maatregelen op korte en langere termijn er voor de inwoners van Julianadorp gepland staan om van het gas af te komen en welke alternatieven er dan beschikbaar zijn of komen. Ook komt de vraag op tafel: wie betaalt de kosten hiervan? Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Het BVJ-lidmaatschap kost slechts €7,- per jaar en omdat de BVJ dit jaar 30 jaar bestaat ontvangen nieuwe leden ook nog vier gratis dorper flappen van Bakkerij Dunselman. Het is mogelijk om voorafgaande aan de Algemene Ledenvergadering in het MFC lid te worden en uiteraard zijn nieuwe leden ook van harte welkom bij de bijeenkomst. Op de website is het formulier te vinden om in te schrijven als lid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button