Den HelderUitgaan

O2 Julianadorp terug met luchtige zomerconcerten

Julianadorp – O2, bekend van de jaarlijkse zomerconcerten in Julianadorp organiseert na twee jaar van coronastilte weer prachtige, luchtige concerten op de zondagmiddagen in juli. Op 3,10,17 en 24 juli is er om 14.30 uur een muziekprogramma te beluisteren dat verzorgd wordt door enthousiaste vaak lokaal bekende musici die al jaren vrijwillig deze concerten mogelijk maken.

De muziekgenres lopen uiteen van volksmuziek, lichte popmuziek, klassieke muziek, liedjes van vroeger en nu, zelfgeschreven muziek en bestaande muziek, gespeeld door solisten, trio’s en ensembles. Elke zondagmiddag treden twee verschillende gezelschappen op. Ook nieuwsgierig naar de plaatselijke musici en zin in een gezellige muzikale middag, kom dan luisteren, de deur staat altijd open!

De O2-concerten vinden plaats in de Ontmoetingskerk in Julianadorp. De entree is gratis. De organisatie kijkt uit naar de bezoekers. Inloop is vanaf 14.00 uur. Na afloop is er een collectie voor de onkosten om deze mooie traditie nog jaren mogelijk te maken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button