Den Helder

Workshop Mantelzorg en Positieve Gezondheid

Den Helder – Bij de zorg voor een naaste gaat het vaak om de naaste en een stuk minder om de mantelzorger. Mantelzorgers krijgen zelden de vraag hoe het met hen gaat en zij stellen deze vraag ook weinig aan zichzelf. Tijdens de workshop Mantelzorg en Positieve Gezondheid draait het daarom juist volledig om de mantelzorger. Deze workshop zal plaatsvinden op 30 juni aanstaande in School 7 in Den Helder.

Arianne Heijdenrijk, consulent mantelzorg, gaat in deze workshop met mantelzorgers op zoek naar de veerkracht van mantelzorgers en wat hun leven betekenisvol maakt. Maar ook waar het leven mogelijk (te) zwaar is. De mantelzorgers gaan aan de slag met het bekende spinnenweb om hun positieve gezondheid en welbevinden in kaart te brengen. Arianne geeft hen handreikingen om daar waar het zwaar is te onderzoeken en hoe, met behulp van wie of wat, het leven iets lichter kan worden.

De workshop is op donderdag 30 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur. Mantelzorgers uit gemeente Den Helder zijn van harte welkom in Bibliotheek School 7 in Den Helder. Aanmelden is verplicht, dit is mogelijk via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 745059.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button