Sport

Beach Handbal Dames klaar voor WK 2024 in China

Advertentie:

’t Veld – De Beach Handbal Dames zijn al ruim een week in China ter voorbereiding op het WK Beach 2024. Bij de selectie behoren vier speelsters van VZV/Unirek: Lisanne Bakker, Anna Buter, Josien van den Hoek en Meike Kruijer.

De eerste week gebruikt het team om zich voor te bereiden op het eindtoernooi en om te wennen aan het klimaat en het tijdsverschil. Het WK Beach Handbal voor mannen en vrouwen vindt plaats van 18 tot 23 juni 2024 op het ‘Pingtan International Beach Sports Base’ in het Long Wangtou Ocean Park op het Chinese eiland Pingtan.

Poule-indeling en wedstrijden
Nederland is ingedeeld in Poule C, samen met Denemarken, de Verenigde Staten en Noorwegen. De eerste wedstrijd is op dinsdag 18 juni tegen Denemarken. Een dag later, op 19 juni, speelt Nederland tegen de Verenigde Staten in de middag en ’s avonds tegen Noorwegen. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button