Sport

Cees Koppe winnaar ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Afgelopen zaterdag 15 juni is het uitgestelde ledentoernooi van mei bij jeu de boules vereniging Enter Nous gespeeld. Doordat vele leden op vakantie waren, was de opkomst dit keer niet zo groot. Desondanks was er een sterk deelnemersveld met spannende partijen die nipt werden gewonnen.

De gebruikelijke voorronden werden gespeeld met aansluitend de finale. In die finale stonden Cees Koppe met John Boekel tegen Wout de Wolf met Jan Karsten. In begin leek het erop dat het een spannende finale zou worden. Het ging gelijk op met een tussenstand van 5-5.

Het werd 9-5 voor Koppe/Boekel. Even werd de wedstrijd stil gelegd vanwege een flinke regenbui. Deze stillegging speelde de Wolf/Karsten parten. Ze waren uit hun ritme. Hier profiteerden Koppe en Boekel van en wonnen toch verdiend met 13-5. Cees Koppe mocht zich winnaar uitroepen gevolgd door John Boekel. Derde werd Wout de Wolf en Jan Karsten moest genoegen nemen met de vierde plek. Ondanks af een en toe een bui toch een geslaagd toernooi.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button