Sport

HCSC wint ook laatste duel in nacompetitie

Advertentie:

Den Helder – HCSC blijft volgend seizoen derde klasser. Het team van trainer Michel Kakasina won haar laatste duel in de nacompetitie overtuigend met 5-1 tegen Vriendenschaar.

In de eerste helft toonde HCSC opnieuw aan dat het in topvorm verkeert en zeker in de derde klasse thuis hoort. Clifton Gorissen werd de man van de wedstrijd met vier doelpunten. Vorige week scoorde hij ook al vier keer tegen Voorwaarts. Het duel werd gespeeld bij Purmersteyn in Purmerend. Al na acht minuten kon Gorissen de score openen. Vier minuten later liet hij de doelman opnieuw kansloos. Na iets meer dan twintig minuten scoorde hij zijn derde doelpunt van de middag. De tegenstander wist dat het over was. Bjorn Meijerink bracht de ruststand op 4-0.

In de tweede helft bleef het team van Kakasina veruit de beste. Wel kon de tegenstander na vier minuten te makkelijk scoren. Tien minuten later maakte Gorissen zijn laatste treffer van de middag. De meegereisde fans van HCSC genoten van het getoonde spel en zorgden voor een gezellige sfeer. HCSC kan met een goed gevoel op vakantie gaan. De selectie heeft laten zien goed in vorm te zijn en er worden nog enkele versterkingen verwacht. Het team moet dan in staat zijn om volgend seizoen in ieder geval in de subtop mee te doen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button