Uitgaan

Ontdek de nieuwe aanwinsten bij Kunstuitleen

Advertentie:

Den Helder – Eens per jaar toont de Kunstuitleen werken uit de eigen collectie. Dit jaar zijn er enkele hele bijzondere werken bijgekomen waar we heel blij mee zijn, zoals “Lentebos” van Marjan Jaspers en twee houtskooltekeningen en een schilderij van Peter Bes. Samen met restaurant Kunst en Kitchen gaan wij met deze nieuwe aanwinsten een mooi overzicht maken. U bent welkom om te komen kijken! De tentoonstelling is te zien vanaf 29 juni tot 31 augustus.

Nieuw in de collectie zijn: ‘Soir de Noël’ van Monique Nieberg en ‘Schone was’ van Peter Kempeneers, te zien tot 21 juni. In verband met de zomervakantie is de Kunstuitleen gesloten in week 31, 32 en 33. Het gaat om de volgende data: 31 juli, 1, 2 en 3 augustus, 7, 8, 9 en 10 augustus, en 14, 15, 16 en 17 augustus.

Het bestuur van de Kunstuitleen is ook compleet met de nieuwe voorzitter Remco Schaap en nieuw bestuurslid Marion Kramer.

Remco Schaap stelt zich voor
“Hallo, ik ben Remco Schaap. Vanaf deze week ga ik aan de slag als voorzitter van het bestuur van de Kunstuitleen. Ik ben al jaren actief in en om Den Helder met allerlei projecten. U zou mij kunnen kennen van stichting Richter, van mijn werk voor Scholen aan Zee of van vele andere projecten waar ik me voor heb ingezet. Ik verheug me erop om samen te werken met het kundige en enthousiaste bestuur. Mijn streven is om bij te dragen aan het behoud van de stichting en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in Den Helder kunnen genieten van onze prachtige collectie. Tot snel in de Kunstuitleen!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button