Uitgaan

Voorspeelmiddag pianoleerlingen van Lea Paliczová in De Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Pianoleerlingen van Lea Paliczová geven een voorspeelmiddag in De Keesschuur in Anna Paulowna. Lea Paliczová, oorspronkelijk afkomstig uit Slowakije en afgestudeerd aan het Conservatorium van Brno in Tsjechië, heeft een eigen pianoschool in Den Helder genaamd “CIERNE KRIDLO”, wat “zwarte vleugel” betekent. Ze geeft pianolessen aan zowel kinderen als volwassenen.

Zo’n 14 van haar leerlingen zullen op 23 juni optreden en laten horen wat zij tijdens de lessen van Lea hebben geleerd. Het evenement begint om 14.00 uur, maar het atelier is al open vanaf 13.00 uur. De locatie is De Keesschuur aan de Middenweg 9b in Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button