Hollands KroonVideo

Döner-eetwedstrijd op Polderse Kermis

Advertentie:

ANNA PAULOWNA – Goed nieuws voor iedereen met een grote maag én een döner kebab-verslaving: op de Polderse Kermis in Anna Paulowna wordt op zondag 28 juli een heuse döner-eetwedstrijd gehouden. Wie de meeste vleesreepjes weet weg te kanen, wordt gekroond tot dönerkoning of -koningin.

De initiatiefnemer is eetgelegenheid X1 Brood. Wie wil meedoen moet er snel bij zijn, want volgens organisator Koen is er bij het (vr)eetfestijn maar plek voor vijf deelnemers. “Het moet niet té groot worden”, vertelt hij.

Het doel is om in twintig minuten zoveel mogelijk dönerbroodjes en Turkse pizza’s te verorberen. “We gaan die twee soorten afwisselen”, aldus Koen. “En de persoon die aan het eind het meeste op heeft, wint een heuse wisselbokaal!”

Tot op heden heeft nog niemand het aangedurfd om zich aan te melden, maar de inwoners van Anna Paulowna zijn in ieder geval enthousiast. Onder het aankondigende Facebook-bericht wordt door dönerfans massaal gereageerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button