Den Helder

Helderse Uitdaging organiseert eerste Beursvloer Den Helder

Advertentie:

De Helderse Uitdaging organiseert voor het eerst een maatschappelijke Beursvloer. Tijdens deze Beursvloer sluiten maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven matches tussen vraag en aanbod. Ter plekke handelen alle aanwezigen in kennis, materialen en menskracht. ­
­
De Helderse Uitdaging is de makelaar tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Het is een stichting die vragen van maatschappelijke organisaties koppelt aan aanbod van ondernemers. Dit gebeurt altijd met gesloten beurs.

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de maatschappelijke organisaties en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier.

De beursvloer is op woensdag 16 oktober 2019 van 16.00 tot 18.00 uur (inloop 15:30 uur) bij het Beroepsonderwijs aan Zee aan de Drs. F. Bijlweg 10. Meer informatie ontvangen? Ga naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button