Hollands Kroon

De speciale Polderse Kermisvlag is nu te koop

Hollands Kroon – De Polderse Kermis in Anna Paulowna zou niet doorgaan. Even later werd de keuze gemaakt de kermis door te laten gaan, maar in kleinere vorm bij de horeca. Nu blijkt het dat thuisfeesten heel populair zijn om de kermis toch te vieren. Dit jaar zal de Polderse Kermisvlag voor het eerst tijdens het kermisweekend opgehangen worden in de Polder.

Er is rondom de kermis nog veel onduidelijk. Zo ook over de attracties. De Polderse Kermisvlag, bedacht door poldersekermis.nl, drukkerij Rowa en Interprint, zal daarom extra vreugde en kleur brengen.

Bijzonder item
“De vlag is gebaseerd op ‘Het Wapen van Anna Paulowna’ met een vrolijke Polderse Kermis twist. Bij een bijzonder jaar hoort een bijzonder item. Een nieuwe traditie naast het hijsen van drankjes is geboren, want de vlag is niet aan een jaartal gekoppeld en kan voortaan elk jaar voor extra plezier gehesen orden”, aldus de organisatie van de Polderse Kermis.

Via poldersekermis.nl kan de vlag worden besteld. Bij Rowa en Interprint is hij ook te koop, zo lang de voorraad strekt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button