Den Helder

Het Kasteel is bevrijd van haar steigers

Advertentie:

Den Helder – Nagenoeg alle steigers zijn afgelopen week rondom Het Kasteel weggehaald. Als een waar kasteel pronkt het nieuwe wooncomplex in de Marsdiepstraat in Den Helder, zo meldt Samen Bouwen aan Den Helder.

Woningstichting Den Helder/ Helder Vastgoed BV verwacht dat de 39 sociale huurappartementen in het tweede kwartaal gereed zijn. Het gebouw is geheel gasloos en voorzien van een lift. Om de wooncarrière in de eigen wijk en doorstroming van onze eengezinswoningen in Nieuw Den Helder te bevorderen geven zij doorstroomvoorrang aan huurders van Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed B.V. van 65 jaar en ouder die een eengezinswoning in Nieuw-Den Helder huren.

De woningen in het Kasteel worden te zijner tijd geadverteerd op Woonmatch Kop van Noord-Holland. Iedereen mag reageren, maar woningzoekenden die aan bovenstaande voorwaarden voldoen krijgen dus wel doorstroomvoorrang. De komende jaren bouwt Helder Vastgoed BV meer dan 400 (sociale) huur- en koopwoningen om de woningnood aan te pakken. Bekijk Stad aan Zee voor informatie over andere projecten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Hoezo wordt er door verwezen naar een Facebook pagina??? Stad aan Zee?? Of is dat jullie publiek??

Wellicht ook interessant

Back to top button