Hollands Kroon

Meubilair van bouwbedrijf Hollands Kroon naar Wieringermeerruiters

Hollands Kroon – Dennis Den Hollander is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Toen er na de verbouwing van het kantoor divers kantoormeubilair over was, dacht hij direct aan de Hollands Kroonse Uitdaging. Hij bood verschillende meubels gratis aan voor verenigingen en stichtingen in Hollands Kroon.

Een doelstelling die de Hollandse Kroonse Uitdaging ook als haar missie heeft is: helpen waar ze kunnen. Zij willen de verbinding zijn tussen het verenigingsleven en bedrijven in Hollands Kroon. Met als doel daardoor een meerwaarde zijn voor de samenleving. Via ‘vraag en aanbod’ kwam er dezelfde dag nog reactie op de aangeboden spullen van Dennis.

Wieringermeerruiters
De reactie kwam van Ellis van Mook van de Wieringermeerruiters. Zij konden wel wat meubilair gebruiken. Deze spullen werden dezelfde week nog opgehaald met een paardentrailer.

Op hollandskroonseuitdaging.nl staan verschillende ‘vraag en aanbod’ aanbiedingen nog open.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button