Hollands Kroon

Reconstructie Scheidersweg Winkel

Adverentie

Winkel – Hollands Kroon gaat in 2020 de Scheidersweg in Winkel reconstrueren. De riolering wordt vervangen en de openbare ruimte opnieuw ingericht. De voorbereidende werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2020 afgerond.

“Vanwege de COVID-19 pandemie hebben we geen bewonersavond kunnen organiseren”, laat de gemeente weten. “In plaats daarvan hebben we persoonlijk contact gezocht met de direct aanwonenden. We hebben op deze manier de wensen uit de omgeving geïnventariseerd en onze plannen toegelicht. Het ontwerp wat is gemaakt is hier te vinden. Inmiddels is een aannemer geselecteerd die het werk gaat uitvoeren. Dat is Dura Vermeer Infra uit Cruquius.

Bereikbaarheid
De werkzaamheden vinden plaats in de Scheidersweg, maar ook in de aanliggende wegen worden delen van het riool en de verharding vervangen. Dit gaat om de Winkelerzand, de Dorpstraat en de Nieuwe Niedorperweg. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen alleen lopend bereikbaar. Auto’s kunnen elders in de wijk worden geparkeerd. De bedrijven die zijn gevestigd aan de Scheidersweg zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Het exacte tijdstip van een afsluiting wordt tijdig afgestemd met de bedrijven. De hulpdiensten worden ingelicht over de afsluitingen.

Op afvalinzamelingsdagen halen werknemers van Dura Vermeer Infra de container uit de voortuin en zij zorgen ervoor dat deze naar de verzamelplaats worden gebracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button