Kop van Noord-Holland

Actie Connexxion: 1,50 per busrit

Kop van Noord-Holland – Wie de komende tijd met de bus reist is extra voordelig uit, want Connexxion lanceert een grootscheepse actie waarbij reizigers de komende maanden zeer goedkoop kunnen reizen. Via de zogeheten Meerreizen Bundel kost een busrit in deze periode slechts 1,50 euro.

Nadat het afgelopen jaar aanzienlijk minder reizigers in de bussen te vinden waren, wil Connexxion reizigers nu graag weer welkom heten met een riant aanbod; de Meerreizen Bundel voor slechts € 1,50 per busrit met eventuele overstap. De Meerreizen Bundel is te koop voor € 15,00 per tien ritten. Zet de bundel op de persoonlijke OV-chipkaart en de reis kan beginnen. De anonieme OV-chipkaart en een speciaal barcodeticket volgen later deze zomer. De Meerreizen Bundel is geldig op weekdagen na 9:00 uur en in weekends de hele dag.

Hoe werkt het?
Wie op werkdagen na 9:00 uur in de bus stapt, maakt via de OV-chipkaart automatisch gebruik van de eerste ‘digitale strip’. Na uitchecken blijft de strip geldig en bij een overstap of een retourrit die gemaakt wordt binnen 90 minuten na de eerste check-in, blijf de passagier reizen voor slechts € 1,50. Na gebruik van alle tien digitale strippen is de bundel vervallen en gaat de reiziger gewoon weer verder met reizen op saldo.

Ook voor reizigers in de ochtendspits is het een interessante optie; In de middag volgt een aanzienlijk goedkope terugreis van maximaal € 1,50. In bijna alle gevallen dus een flink voordeel ten opzichte van de heenreis op saldo. Meer bundels gekocht? Dan begint de OV-chipkaart na verbruik van de eerste tien ritten aan de volgende bundel van tien ritten. De Meerreizen Bundel blijft geldig tot eind 2021. Met deze actie wil Connexxion bestaande en nieuwe reizigers weer enthousiast maken voor reizen met de bus. De Meerreizen Bundel is inmiddels (met uitleg en werkwijze) verkrijgbaar op www.connexxion.nl/acties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button