112

Aflossing voor Helderse hulp bij overstromingen

Advertentie:

Den Helder – De NRV Eenheden, waaronder die van Reddingsbrigade Den Helder, keren terug naar Nederland na de hulpverlening bij de overstromingen in BelgiĆ«. Dat betekent niet het einde van de hulp, want de redders worden afgewisseld door nieuwe leden van de brigade.

De eerste ploeg van Reddingsbrigade Den Helder zal na een inzet van 36 uur worden afgelost in Maastricht door een tweede ploeg die nu vanuit Den Helder onderweg is om bijstand te verlenen bij de dijkbreuk te Meerssen in Zuid-Limburg.

Ook leden van de Helderse politie verlenen ondersteuning in de rampgebieden. Zij begonnen vrijdagochtend in Roermond en eindigden de dag in Venlo.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button