Overige

Iedereen kan meedoen bij Cultuurhuis De Kolk

Hollands Kroon – Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel huldigt het principe ‘iedereen kan meedoen’ al sinds de oprichting. Om dit vorm te geven hebben ze doordeweeks dagelijks een inloopochtend. Iedereen is welkom, er wordt eventueel een vrijwillige bijdrage voor de koffie of thee gevraagd door collecte, waar men wel of niet aan kan bijdragen.

Mensen kunnen binnenlopen om samen iets te doen of gewoon voor de gezelligheid. Er worden geen kosten gevraagd voor deze ochtenden, dit om het zo laagdrempelig mogelijk houden. In de loop der tijd hebben deze ochtenden hun eigen karakter gekregen. Op maandagochtend is de kookgroep ontstaan, de bezoekers maken dan een gerecht en eten samen.

Dinsdagochtend is er de nazit van de wandelclub. Op woensdag heeft Wonen Plus Welzijn de matchgroep in De Kolk. Donderdagochtend is de groep uitgegroeid tot een creagroep, de bezoekers zijn dan creatief bezig. Vrijdagochtend is het gezellig koffiedrinken.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button