Hollands KroonSport

37e Kwartje Trio Triathlon Live op Noordkop Radio

Advertentie:

Hippolytushoef – De 37e editie van het Kwartje Trio Triathlon is zaterdag 24 augustus live te volgen via Noordkop Radio. Van start tot finish, inclusief voor- en nabeschouwing!

Een kleine vijfhonderd deelnemers maken dit jaar hun opwachting. De individuele deelnemers moeten 1 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en dan nog eens tien kilometer lopen. Bij de trio’s wordt het kwartje triathlon verdeeld over drie groepsleden. De start is bij het Oude Veer in Anna Paulowna en de finish op het Ceresplein in Breezand.

Noordkop Radio is tussen 12.00 en 16.00 uur present met een uitgebreide voorbeschouwing, een live wedstijdverslag en interviews na afloop. Tijdens het kwartje komt de informatie live vanaf het parcours, waar de lokale omroep voor Hollands Kroon twee motoren heeft meerijden. Ook bij start-finish staat een medewerker paraat om de luisteraars van de meest actuele informatie te voorzien. Het geheel wordt aan elkaar gepraat en technisch in juiste banen geleid door twee medewerkers in de radiostudio in Hippolytushoef. Natuurlijk worden er ook (video)beelden gemaakt voor tv en website (noordkopnieuws.nl).

Alles is te volgen via 106.6 FM, maar natuurlijk ook via de kabel (Ziggo 89.0), noordkopnieuws.nl en via de gratis te downloaden Noordkop App.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button