Hollands KroonJeugd

De kleine ondernemer

Westerland – In deze tijd probeer je alles om van je spullen af te komen. Wie geen winkel heeft, zet de koopwaar gewoon aan de kant van de weg. Dat is precies wat deze jongedame aan de Westerlanderweg doet. Lekker de spullen (sieraden en Wieringer tomatensoep) op een tafel, een stoel erachter en wachten op de klandizie.

Dit gebeurt niet alleen op Westerland, maar je kunt allerlei etenswaren of andere koopwaar langs de weg vinden. Dit is niet echt nieuw en gebeurt dan ook al heel lang, maar nu in de coronatijd is te merken dat dit fenomeen een toevlucht neemt. Langs veel wegen staan kraampjes met bijvoorbeeld groenten en fruit.

Wie van tevoren weet dat hij/zij iets gaat kopen, doet er verstandig aan contant geld mee te nemen, want over het algemeen is het bij deze kraampjes cash betalen!

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button