Hollands KroonPolitiek

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon in de Cultuurschuur

Hollands Kroon – De fractie van het CDA Hollands Kroon komt na geruime tijd weer fysiek bijeen, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Het eerstvolgende fractieoverleg is op woensdag 26 augustus om 20.00 uur in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein 1).

Wie aan het overleg wil deelnemen, wordt verzocht dit tijdig te melden via sjaakvriend@hollandskroon.nl of 06-21137835. Het aantal bezoekers is namelijk beperkt, het kan zijn dat bezoekers worden uitgenodigd digitaal deel te nemen aan het overleg.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 3 september besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Ook wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom. Voor wijze van aanmelden, zie hiervoor. Het is uiteraard ook mogelijk telefonisch of per mail onderwerpen bij de fractie onder de aandacht brengen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button