Den Helder

Nationaal Reddingmuseum een van de genomineerden voor “Leukste uitje van Noord-Holland 2023”

Ook Ecomare, Klimvallei, De Goudvis en anderen zijn genomineerd

Advertentie:

Den Helder – Dit jaar is het Reddingmuseum op Willemsoord weer genomineerd voor de verkiezing “Leukste uitje van Noord-Holland 2023”. “Dat is iets waar we enorm trots op zijn”, vertelt Ayla van de Weerdt namens het museum.

“Uiteraard hopen we te winnen, maar een plek in de top 3 zou al fantastisch zijn.” Stemmen kan tot en met 30 oktober 2022 via www.anwbleuksteuitje.nl/het-nationaal-reddingmuseum

Overigens zijn er meer genomineerden in de Noordkop, zoals Ecomare, De Helderse Vallei, Attractiepark De Goudvis, Marinemuseum Den Helder, Museum Kaap Skil Texel en De Klimvallei. Klik hier voor een overzicht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button