Hollands KroonSport

Zevende Socialrun gaat bijna van start

Adverentie

De Socialrun vindt 20 tot en met 22 september voor de zevende keer plaats. De Socialrun is een non-stop estafetteloop van ruim 555 kilometer door midden en noord Nederland, waar 40 teams aan deelnemen.

Het doel van de Socialrun is het bevorderen van bespreekbaarheid en begrip rondom psychische aandoeningen. Op zaterdag 21 september 2019 komt de route langs Hippolytushoef. v.v. Succes heeft besloten om belangeloos hun accommodatie beschikbaar te stellen. De deelnemers zullen de Belterlaan aan doen tussen 17.00 en 23.00 uur voor een welverdiende massage, douche of om een uiltje te knappen.

De route die de deelnemers gaan lopen kunt u vinden via deze link: https://www.socialrun.nl/socialrun-2019/route/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button