Den Helder

Derde rollatorloop in Den Helder

Adverentie

Team Sportservice Den Helder organiseert samen met CSAV Turnlust voor de 3e keer de (rollator)loop in Den Helder. Woensdag 2 oktober vanaf 10:15 is de inloop met een kopje koffie. De loop start om 11.00 uur.

De loop is bestemd voor gebruikers van een rollator of een ander loophulpmiddel en voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Er wordt gedurende een half uur gelopen. Voor elke ronde die wordt afgelegd, krijgen de deelnemers een stempel. De wandelaars kiezen zelf de afstand die zij willen afleggen om deze vervolgens, onder begeleiding van het dweilorkest van muziekvereniging Kunstzin uit Julianadorp, met elkaar te wandelen.

Na afloop worden medailles uitgedeeld en is voor iedereen een kopje koffie of thee met wat lekkers beschikbaar. Tevens wordt een schoudermassage aangeboden door Fysio Holland, indien de wandelaars hier behoefte aan hebben.

Locatie en aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht en kan via deze link of telefonisch op nummer 0223-684726. De locatie van de rollatorloop is in gebouw 66 op Willemsoord Den Helder. Het inschrijfgeld is €2,-. en mag op de dag zelf contact worden betaald. Graag gepast geld meenemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button