Uitgaan

Dirtshack gaat knallen bij Pimpandoer

Advertentie:

De Pimpandoer gaat weer knallen met de band Dirtshack, op zaterdag 21 september. Dirtshack is een 4-mans formatie welke Blues Rock muziek ten gehore brengt.

De band bestaat uit Ed Kloeg (zang), Gerwin Bleker (bass), Ron Looij (gitaar) en Michel Looij (drums). Het repertoire is samengesteld uit nummers van onder andere Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughn, Rory Gallagher, The Doors, John Fogerty en Jeff Healey. Maar de band kan ook prima omswitchen naar Rock & Roll en Nederlandstalig van bijvoorbeeld Normaal, de Dijk en Hazes.

Het wordt een avond met muziek voor iedereen. De muziek wordt gespeeld op eigen wijze, op zijn Dirtshacks dus. De aanvang is om 22.00 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button