Den Helder

Ideeënmarkt gemeente Den Helder

Advertentie:

De gemeenteraad van Den Helder organiseert op woensdag 18 september om 19.30 uur een ideeënmarkt voor inwoners in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.

In eerste instantie zijn er 14 ideeën ingediend. Of alle indieners van de ideeën het ook voor elkaar krijgen om deze op de markt te presenteren is nog afwachten. Harmen Krul neemt op deze informele avond de rol van ‘marktmeester’ voor zijn rekening. Hij opent de markt en begeleidt het verloop van de avond.

Initiatiefnemers krijgen drie minuten om hun idee te pitchen. Daarna volgt een korte pauze. Na de pauze kunnen raadsleden langs de kramen shoppen van de ideeën die ze mogelijk willen adopteren. Welke ideeën ingediend zijn blijft nog even een verrassing.

Kijk voor meer informatie over de ideeënmarkt op de website van gemeente Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button